Actueel
Posted in

Preventiever, inclusiever en maatwerkeriger wordt het niet….

Posted in

Ik ben zo blij dat Nieuwe BanenStichting Veritas Vertegenwoordiging heeft gevraagd om met dit project mee te denken! 👏

Vanuit de wetenschap dat (onder andere) financiële problemen tot veel verzuim op de werkvloer kan leiden probeert Nieuwe Banen bij voorbaat deze belemmering al weg te nemen. Via een train de trainer model en doorbreking van ouderwets schotten zorgt Nieuwe Banen ervoor dat de nieuwelingen maar één focus hoeven te hebben: zo goed mogelijk worden in hun werk!

We hebben handjes tekort..dat hoor ik vaak bij bedrijven in bouw, installatietechniek en horeca. En aan de andere kant zijn er mensen die graag willen werken in deze sectoren, maar blijkbaar komen mensen en bedrijven niet vanzelf met elkaar in contact. Door allerlei redenen. Zonde toch!

Daar gaan we met iets aan doen. Deze kanjers 🥊zitten in hun laatste week van een 6-weekse opleiding. Daarin leren ze alle basistechnieken van het installatievak, zowel electra als CV en loodgieten. Dat doen we samen IW Midden in Charlois. Maar we kijken ook mee met hun financien🏦 en alle andere dingen die nodig zijn om lekker in je vel 💪🏻te zitten. Dat doen we samen met opleiders die snappen waar je tegenaan loopt als jongere in Rotterdam zoals TeamenkelbandShana Lammers en Peter Hoornweg . Na volgende week blijven we op de achtergrond aanwezig voor zowel de werkgever als de kandidaten. Nieuwe Banen verzorgt voor werkgevers alle administratie en voor werknemers coaching waar nodig. Deze groep gaat aan de slag bij Spindler Installatietechniek.

Dus…ben je werkgever in de installatietechniek, zoek je leerlingschilders of mensen voor in jouw (productie)keuken, in de omgeving Rotterdam? Of wil je een goede invulling geven aan je #SROI ?Stuur mij een berichtje en wie weet kunnen we wat voor je betekenen!

Bekijk onze bewindvoering rotterdam pagina voor meer info.